we gingen soezen maken
maar dat hebben we al meer gedaan en dan waren ze
wel lekker, maar mislukt
maar nu was het anders
ze waren lekker en niet plat maar bol en hol
zodat we er ook nog lekker slagroom in hebben gespoten
ik ga nu het recept erbij schrijven
dan gaat het de volgende keer weer lukken
2dl water
beetje zout
80 gram boter
in een pannetje en laten smelten
dan doe je er 100 gram bloem bij en roert dat erdoor tot het een bal word
dan de pan van het vuur nemen en er 5 eieren 1 voor 1 door roeren tot het een mooi deegje is
dan doe je ze op de bakplaat op bakpapier in hoopjes een eindje van elkaar af
en dan schuift mama het in de oven die al warm is
dan gaat het 5 minuten op 200 graden
en 20 minuten op 160 graden in de oven
leuk om af en toe door het raampje van de oven te kijken!
dan zie je ze al maar mooier worden.
En als dan de baktijd over is moet je de oven uitzetten en het deurtje op een klein kiertje open zetten, wij deden een mes tussen het deurtje.
Niet ver open doen die deur want dan zakken al die mooie bolletjes in elkaar als pannekoekjes!
En dan kan je ze als ze koud zijn vullen.
En het was heel lekker. Alleen waren ze wel heel erg snel op.
Oh, wat knap gedaan! Die waren vast overheerlijk! Ze zien er op de foto prachtig uit (maar goed dat jullie meteen een foto hebben genomen ;-) )
BeantwoordenVerwijderenwat fijn dat ze nu wel gelukt waren!! je ziet het.. veel oefenen en dan lukt het opeens!
BeantwoordenVerwijderenlekker met slagroom..
volgende keer een reep chocola laten smelten in de magnetron en ze er na het vullen even in dippen.. dan zijn ze NOG lekkerder!!!